Red Dead Redemption 2 konečně odhaluje svět v záběrech ze hry

Cowboyské Red Dead Redemption 2 už pomalu klepe na dveře, a tak nás vývojáři krmí novými gameplay záběry. Ty se zaměřují převážně na herní svět a informacemi se nešetří.

Někteří vývojáři dělají z ještěrky T-Rexe a jiní mají co dělat, aby vůbec o své hře sdělili dostatek informací. Nové video z RDR 2 se zaměřuje právě na herní svět a během šesti minut na vás chrlí informaci za informací.

RDR_2.jpgRDR_1.jpgRDR_4.jpgRDR_5.jpg
Podle nového videa bude RDR 2 nabízet rozsáhlý svět

Důležité je, že se bude jednat o rozsáhlý svět s mnoha lokalitami. Pro vás bude hlavní tábor vašeho gangu, který se budete snažit udržovat spokojený, a to nejlépe tak, že vaši přátelé budou mít stále co jíst. Během příběhu svůj gang dobře poznáte a jak vývojáři slibují, budou tam na vás čekat zajímavé úkoly.

Samozřejmě mnoho času strávíte ve městech, kde se budou nacházet různé hospody, obchody a hlavně lidé. Svět má s vámi různě interagovat a dle svých akcí sami rozhodnete, kdo bude váš přítel a kdo zase váš nepřítel. Jakmile se dostanete do sporu, má vám pomoci rozsáhlý arzenál zbraní a vylepšený systém Dead Eye.

RDR_6.jpgRDR_7.jpgRDR_8.jpgRDR_9.jpgRDR_10.jpgRDR_11.jpg
Hra vypadá úchvatně i po grafické stránce

Prozkoumávat budete také divočinu, kde vás budou zajímat hlavně zvířata. Má se jednat o inteligentní tvory, kteří si žijí svůj vlastní život a na hráče budou odlišně reagovat. Občas si vás nebudou všímat, jindy na vás budou agresivní. 

Aby průzkum nebyl nekonečný, pomůže vám váš kůň. O toho se mimochodem budete muset starat, což rozhodne o tom, v jakém stavu váš dopravní společník skončí.

Ve videu se ale dozvíte mnoho jiných zajímavých informací s tím, že vývojáři vydají ještě několik dalších videí, kde blíže představí například hratelnost či úkoly. Rockstar toho slibuje hodně a my doufáme, že svým slibům dostojí. Red Dead Redemption 2 totiž vypadá velmi dobře. Zda se povede zjistíme 26. října, kdy hra vychází na Xbox One a PS4.

Diskuze (3) Další článek: New Game+ dorazí do God of War za necelé dva týdny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,