Red Dead Redemption míří na Xbox One díky zpětné kompatibilitě

Zpětná kompatibilita již umožnila mnoha titulům, aby si je hráči vyzkoušeli i na konzoli Xbox One. Mezi dalšími hrami, které tento program přinese, bude i Red Dead Redemption či Halo Wars.

Red Dead Redemption je jednou z nejlepších her na starších konzolích a není tedy divu, že se stal dle hlasování hráčů jedním z nejchtěnějších titulů, které by se díky zpětné kompatibilitě měly podívat na Xbox One a nyní tam konečně míří. Zvláštní je, že titul si již na této konzoli mnoho lidí stáhlo, stále ale není podporována disková verze a ani digitální není úplně snadné jej rozjet. Na internet sice uniklo mnoho postupů, mnoho z nich ale přestalo fungovat po následné reakci Microsoftu. Některé hry jsou staženy doteď, je ale možné předpokládat, že se tituly do nabídky brzy vrátí v plné parádě.

Mimo něho budou na Xboxu One hratelné i bojovka Tekken Tournament 2, plošinovka Castlevania: Symphony of the Night, zombíky přeplněný Left 4 Dead 2, atmosférické Alan Wake's American Nightmare a strategie Halo Wars, jejíž dřívější či pozdější příchod byl brán jako samozřejmost. Přijít mají ale i další. 

backward_compatibility_1.jpgbackward_compatibility_2.jpgbackward_compatibility_3.jpg

backward_compatibility_4.jpgbackward_compatibility_5.jpgbackward_compatibility_6.jpg

 

Váš názor Další článek: Grafiku v The Division si nastavíte i na konzolích

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,