Red Dead se dočká dalších DLC

Není to tak dlouho, co se Rockstaři pochlubili vysokými prodeji Red Dead Redemption, které v červnu ještě umocnili vydáním vůbec prvního DLC - Outlaws to the End - a už chystají další rozšiřující balíčky. Potvrdil to přímo jeden ze zakladatelů studia, Sam Houser.

Vedení tvůrčí firmy má však v plánu něco většího a v následujících několika málo měsících se proto dočkáte rovnou celé série DLC bonusů. Ty se budou objevovat souběžně na Playstation Network i Xbox Live, přičemž první tři prý budou stát 800 MPS, potažmo $9.99.

VIDEO: 3134 'Red Dead Redemption - Outlaws to the end'

"Rádi bychom fanouškům Red Dead Redemption i nadále poskytovali přísun nového obsahu," prozradil Sam Houser. "Naším cílem pro následující měsíce je dostat do světa Red Dead tolik zábavy a překvapení, aby se hráči nikdy nenudili."

První balíček byl pojmenován Legends and Killers Pack a na síti by se měl objevit někdy na začátku příštího měsíce. Kromě záplavy nových achievementů a trofejí přitom nabídne 9 zbrusu nových multiplayerových lokací, 8 unikátních charakterů a taky originální zbraň - tomahawk.

Druhý, Liars and Cheats Pack, hru rozšíří o online závody na koních, či nový mód - Attack and Defend - v němž si budete moci zahrát za hrdiny i zločince světa Red Dead Redemption, stejně jako za osm dalších charakterů. Zda-li tím bylo myšleno osm postav z Legends and Killers nevíme.

Red Dead Redemption 19.jpg Red Dead Redemption 20.jpg

Kromě toho si budete nově moci s kamarády z celého světa zahrát Liars Dice i poker ze singleplayeru. Novou zbraní by měla být Explosive Rifle. Kdy se Liars and Cheats dočkáme je prozatím ve hvězdách, avšak dá se odhadovat, že datum vydání Rockstar zveřejní nejpozději do měsíce.

Stejně tak není známo, kdy vyjde třetí DLC, Free Roam Pack, jenž zájemcům mimo jiné zprostředkuje nové Free Roam výzvy či anti-griefingová opatření pro něj. Konečně poslední balíček, Undead Nightmare Pack, přinese rozšíření i do singleplayeru, v němž se budete muset vypořádat s přívalem nemrtvých.

Slíbeno je osm zombie charakterů, další zvířata, dynamické události, ať už je to cokoliv, a spousta dalšího. S mrtvolami zkřížíte revolvery někdy letos na podzim.

Zdroj: CVG

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce | westernová akce
Výrobce: Rockstar San Diego | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 21. května 2010
  • Živoucí svět
  • Postavy a příběh
  • Spousta zábavy
  • Western jak bič
  • Hrst bugů, pokles FPS
  • Prázdnější free roam
Váš názor Další článek: Ubi: Nová generace konzolí až za dva, tři roky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,