Remake Final Fantasy VII dorazí na PC už tento týden ve vylepšené verzi Intergrade

Doposud si remake nejslavnějšího dílu série Final Fantasy mohli zahrát jen hráči na PlayStationu. To se ale tento týden změní.

O PC verzi remaku Final Fantasy se mluví už od jeho původního vydání na PlayStation 4. Na letošních The Game Awards jsme se konečně dočkali oficiálního oznámení, že konečně zamíří i na další platformu a datum vydání není vůbec daleko. Na PC se do hraní budete moci pustit 16. prosince.

Jelikož bude k dispozici rovnou ve verzi Intergrade, tak její součástí bude i dodatečná epizoda INTERmission, ve které si zahrajete za Yuffie Kisaragi. K tomu oproti originálu budete mít k dispozici ještě pár exkluzivních kousků do vaší výbavy. 

Final Fantasy VII Remake bude na PC o něco dražší, než klasické velké hry. V zahraničí je cena stanovaná na 70$. Epic zatím neuvádí, kolik přesně zaplatíme v korunách, ale počítejte s tím, že to bude určitě přes 1 500 Kč. O Epicu je řeč proto, že na jiné digitální distribuci si tento remake alespoň prozatím nebudete moci pořídit. Není to první a nejspíš ani poslední titul Square Enixu, který bude dostupný pouze ve zdejším obchodě.

Diskuze (8) Další článek: Ubisoft aktualizoval obchodní známku Splinter Cellu. Nová hra se prý inspiruje u Far Cry

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,