Mafia je zpět a vypadá skvěle. Hra dostala vylepšenou grafiku i příběh

Legendární Mafia se vrací ve svém remaku, ale není to jen nový vizuál, co hra přinese. Vlastně působí úplně jinak, než jako ta hra, kterou jsme hráli před lety.

Mafia: Definitive Edition je aktuální novinka, která je však remakem původní Mafie z roku 2002. Po osmnácti letech se však schopnosti počítačů i herních vývojářů velmi výrazně posunuly a z českého herního klenotu se stala de facto úplně nová hra. Nezůstalo totiž jen u pouhého vylepšení grafiky, hra dostala i vylepšené herní mechaniky a trochu se zasáhlo i do příběhu. 

V galerii si můžete prohlédnout, jak hra vypadá a v popiscích si přitom přečíst o našich prvních dojmech z hraní preview verze. 

Remake Mafie se povedl. Vypadá skvěle, dokáže zprostředkovat atmosféru a zlepšila se hratelnost. Je to dobrá příležitost prožít příběh Tommyho Angela znovu a připomenout si i Paulieho, Sama, Dona Salieriho či Franka. Ačkoli už remake není prací českého studia, je potěšující, že se postavy znovu dočkali dabingu s Markem Vašutem, Petrem Rychlým a dalšími původními hlasy.   

Diskuze (47) Další článek: Ray tracing na všech kartách a plně zničitelné prostředí. Hra Teardown je divočina

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,