Remake Resident Evilu 3 je možný, pokud o něj budou fanoušci stát, tvrdí Capcom

Kdo by to po úspěchu dvojky nechtěl?

Asi netřeba fanoušky ujišťovat, že slaví Resident Evil 2 Remake obrovský úspěch, a to jak u recenzentů, tak fanoušků. Capcom slaví poslední dobou solidní comeback, a tak není divu, že se už přemýšlí o dalších předělávkách. A co jiného vrátit z říše mrtvých, než kultovní Nemesis?

Producent Yoshiaki Hirabayashi se na akci Taipei Game Show 2018 o možnosti předělávky třetího dílu zmínil, a to veskrze v pozitivním světle. Stejně jako v případě druhého dílu prý bude naprosto klíčová odezva fanoušků a jejich touha po předělávce, která je zcela očividně minimálně stejně vysoká, jako u druhého dílu. Všichni chtějí zkrátka vidět Nemesis v moderní herní branže, takže jde spíše o to, kdy se k tomu Capcom dostane. 

Předělávka by dávala smysl i z toho důvodu, že první díl je i přes jednoduchost remasteru hratelný na moderních konzolích, zatímco třetí díl nikoliv. Ten se navíc odehrává pouhých 24 hodin před událostmi druhého dílu a dokonce částečně používá některé jeho lokace, takže by bylo navázání remaku pochopitelným krokem. 

Chtěli byste si užít Nemesis ve stejně zmodernizované podobě jako druhý díl?

Diskuze (3) Další článek: Chernobylite láká do hrozivě krásného prostředí zpustošeného Černobylu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,