Remedy slaví výročí, pořiďte si kultovní thriller Alan Wake s obří slevou

Remedy slaví deset let od vydání úspěšného thriller Alan Wake. Dárek však doustanou ti, kteří si hru teprve chtějí koupit.

Temně laděná herní pecka ze začátku minulého desetiletí Alan Wake je nyní k mání za pár korun. Remedy Entertainment se tak rozhodli oslavit desáté výročí od vydání hry. O akci informovali vývojáři na twitterovém účtu. Sleva 90 % se vztahuje na hru Alan Wake i na její Collector's Edition. 

Sleva by měla být dostupná na všech hlavních platformách pro PC. Nemusíte tak rozlišovat mezi tím, za budete pořizovat na Steamu nebo třeba Epic Games Store. Akce se spouští dnes, ale zatím není jasné, kdy má končit, takže radši neváhejte a pokud máte zájem, skočte po nabídce, dokud je aktivní. 

Alan Wake si vydobyl svojí atmosferickou povahou širokou základnu fanoušků a stal se jedním z nejpopulárnějších titulů, které se objevily na Xboxu360. Už několikrát se hovořilo o jeho pokračování, které dokonce mnozí vysocí představitelé Remedy chtěli udělat. Zatím jsme se ho však nedočkali a budeme se tak muset spokojit alespoň s tím, že se chystá seriálová adaptace.

Diskuze (4) Další článek: Nové tech demo předvádí sílu Unreal Enginu 5, bude i na Playstation 5

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,