Resident Evil 3 Remake budete moci proběhnout pouze s nožem

Na rozdíl od RE2 to ale bude snazší.

V předělávce Resident Evilu 2 měla hlavní postava k dispozici nůž. Ten bohužel nebyl moc odolný a povětšinou jste jej museli střídat jako jednorázové rukavice. Minimálně tedy do té doby, než jste nezničili všechny postavičky Mr. Raccoon a nedostali ke konci hry nůž nezničitelný.

Jill Valentine ale prý bude mít konečně pořádný kovový nůž, který bude mít se zombíky mnohem jednodušší práci. Alespoň to nám pro GameInformer potvrdil producent hry Peter Fabiano.

V Resident Evil 3 bude mít nůž nekonečnou výdrž, takže ho můžete používat donekonečna. V tomto žánru survival hororu vám může dojít cokoliv. Náboje, léčící rostliny, prostě cokoliv. Až nebudete mít vůbec nic, co vám zůstane? Nůž. Náš šéf to vždycky chtěl udělat tak, že pokaždé budete mít po ruce váš věrný nůž. Něco, na co se můžete vždy spolehnout,” řekl Fabiano.

V Resident Evil sérii jsou mimo jiné populární tzv. Knife Only průchody, kterými se hráči rádi chlubí na Twitchi. Jedná se o průchod hrou víceméně bez jediného zabití s tím, že můžete používat pouze nůž. Vzhledem k jeho životnosti v předělávce druhého dílu to ale bylo víceméně nemožné. Třetí díl na tom bude podstatně lépe.

Pokud si nechcete nechat ujít ochutnávku, upalujte a stáhněte si demoverzi.

Váš názor Další článek: Gabe Newell věří, že konkurence mezi digitálními obchody prospívá

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,