Resident Evil 8 odhaluje nové detaily o zápletce, hrdinech a nepřátelích

Nový Resident Evil opět pouští mezi lidi špetku informací.

Oblíbená survival série Resident Evil se vrátí s dílem s pořadovým číslem 8 a do světa se pomalu ale jistě dostávají další a další informace o nejnovějším děsuplném návratu. Dozvídáme se základní informace o zápletce, nepřátelích i našich hrdinech. 

V první řadě se objevuje informace, že Chris Redfield stojí za tím, že se Ethan objevuje ve vesnici, která je dějištěm nového Resident Evilu. Ethan se očividně ve vesnici neocitl úplně dobrovolně a není se čemu divit. Budou ho totiž pronásledovat například tvorové podobní vlkodlakům, kteří sice nekomunikují pomocí jazyka, ale dokáží spolupracovat a nemají problémy ani s používáním zbraní. Vesničané samotní potom zřejmě tvoří jistý náboženský kult, takže se budete muset vypořádat nejen s netvory, ale i samotnými obyvateli vesnice. Na vaší cestě by vám také údajně měl pomoci také obchodník, u nějž budete moci doplňovat své zdroje. To je však pouze domněnka. 

Resident Evil 8 vychází v příštím roce na PS5, Xbox Series X a PC. Capcom však přislíbil také snahu o přinesení hry na současnou generaci konzolí.

Váš názor Další článek: Legendární adventura The Secret of Monkey Island slaví 30. výročí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,