Resistance bere útokem PSP

I když se akční Resistance na PS3 nedočkalo plánované slávy, stále se jednalo o nadmíru kvalitní kousek, který, i když neporazil konkurenta v podobě Gears of War, si získal zástupy fanoušků, již na něj nedají dopustit. Snad proto se společnost Sony rozhodla nejen pro stvoření pokračování na již zmíněnou konzoli, ale rovněž pro konverzi na Playstation Portable, jejíž ohlášení si zodpovědní pánové ponechali na včerejší konferenci na E3.

Všichni přítomní se tak mohli dozvědět, že se hra dočká podtitulu Retribution, přičemž obchody vezme útokem již na jaře příštího roku. O jak kvalitní počin se vývojáři ze studia Sony Bend postarají však zatím zůstává ve hvězdách, neboť jakékoliv konkrétnější informace zůstávají pouze v jejich hlavách. Zájemci se tak mohou prozatím pokochat debutovým trailerem, jenž ovšem vypadá nadmíru lákavě.

Nicméně, Resistance Retribution nebude jediným PSP titulem, na nějž se můžeme příští rok těšit. Svou premiéru si včera odbyl i LocoRoco 2, Super Stardust Portable, Patapon 2, Valkyria Chronicles, The Force Unleashed, Madden NFL 09, LEGO Batman, NBA 09 The Inside, či Buzz! Master Quiz.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: I Am Alive oficiálně potvrzeno

Témata článku: , , , , , , , ,