Respwan prý kutí pro nový Xbox online střílečku s vojáky a obřími roboty

Hra je popisována jako boj Davida s Goliášem. Jen David je voják ozbrojený moderními zbraněmi a Goliáš je obří robot.

Vzpomínáte ještě na aféru roku 2010, kdy z Infinity Ward odešli Vince Zampella a Jason West (společně s dalšími vývojáři)? Založili si vlastní studio Respawn Entertainment, které spadá pod EA. A teď konečně máme i nějaké pořádné indicie o tom, co za hru kutí.

Web Kotaku prý od dvou nezávislých zdrojů získal informace o tom, že Respawn pracují na online multiplayrové střílečce, kde budou bojovat vojáci a vojáky ovládané obří robotické exoskelety. Počet exoskeletů na mapě má být omezen a pěšáci zároveň dostanou takové vybavení, aby mechanickou obludu mohli zničit.

Spekulace podporují dřívější výroky tvůrců o tom, že chtějí udělat sci-fi akci (Activision jim to nechtěl povolit) a nedávné registrování značky Titan. Hra má prý stavět na modifikovaném Source Enginu od Valve a vypadá hezky, ale ne tak jako Battlefield 4. Zajímavé je, že údajně půjde o hru exkluzivní pro konzole od Microsoftu – Respawn pracují na verzi pro next-gen Xbox, verzi pro Xbox 360 vytvoří jiné studio. Zatím není známo, zda půjde o exkluzivitu dočasnou nebo trvalou.

Hra prý nenabídne žádnou kampaň pro jednoho hráče a má se orientovat pouze na multiplayerové bitky. Lidské protivníky však doplní boti, aby bojiště vypadalo živější a nějakou šanci na killy měli i nováčci. Mluví se o tom, že hra bude vyžadovat trvalé připojení k internetu, což by bylo u tohoto žánru logické. Uvidíme na E3, kde by hra měla být k vidění.

Zdroj: Kotaku

Váš názor Další článek: Vyzkoušejte si MMORPG Neverwinter, má otevřenou betu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,