Revolution skrývá další tajemství

Strategie společnosti Nintendo ohledně jejich nové konzole Revolution je přesným opakem konkurence. Ta se snaží o svém produktu prozradit co nejvíc, zatímco Nintedo vrší jedno tajemství za druhým a ty jen velmi pomalu odkrývá. V pátek Shigeru Miyamoto přidal další záhadu, když prohlásil, že Revolution skrývá další tajemství, ale teď se jím zabývat nebude. "Na to bude čas později," dodal.

Prohlásil tak během své přednášky na akci jménem Digital Interactive Entertainment Conference, která se konala tento pátek na univerzitě Ritsumeikan v Kyotu, Japonsko. Mimochodem, mluvil na ní i Hideo Kojima a další známí lidé z herního byznysu. Každopádně Miyamoto nic víc neprozradil, čímž nasadil fanouškům Nintenda pořádného brouka do hlavy. Bude to ještě něco zásadnějšího, než revoluční ovladač? Uvidíme časem.

Doupě komentuje: Otazkou je, zda si Nintedo tímto stylem uvolňování co nejmenšího počtu informací neškodí. Průzkumy v Japonsku ukázaly, že Nintedo Revolution zajímá povážlivě málo lidí. Časem, jak budou oznamovány nové konkrétní informace, se to snad zlepší, protože Revolution má ohromný potenciál. Já osobně jsem na tuto z next-gen konzolí zvědavý nejvíc.

Zdroj: 1UP

Diskuze (1) Další článek: Pohlednice z české akce Armed Assault

Témata článku: , , , ,