Říjnová aktualizace pro Xbox One přinese nové funkce a záplaty

Microsoft odhalil říjnovou aktualizaci pro konzoli Xbox One, která opět přinese nové vymoženosti a rozšíření softwarového portfolia konzole.

V říjnu se majitelé herní konzole Microsoftu mohou těšit především na nové funkce, spojené s mutitaskingem a televizní sekcí zařízení. Pojďme se tedy podívat, co nás čeká.

Snap Update: Aktualizace rozšířila funce Snap Centra, což znamená, že nyní budete moci používat multitasking u mnohem většího počtu aplikací - sekce přátel, zpráv, herního DVR, hodin, indikace stavu baterie a cloudu.

Friends Snap App: Nyní budete moci vstoupit do seznamu přátel bez nutnosti opouštět hru, a ihned odepisovat či reagovat na komentář.

Smartglass: Mobilní aplikace se obohatí o nové funkce, namátkou např. přibude seznam top her ve vašem profilu a profilech vašich přátel.

Media Player: Videopřehrávač nyní nabízí podporu pro formát MKV, stejně jako DLNA pro bezdrátovou komunikaci s dalšími zařízeními ve vašem obýváku.

Live TV Trending: Televizní přehrávač nyní bude předpodívat, co by se vám v televizi mohlo líbit v závislosti na vašich předchozích oblíbených pořadech.

Stream televize do Smartglass: Televizi budete moci streamovat přímo do vašeho mobilního zařízení prostřednictvím aplikace Smartglass.

Váš názor Další článek: Jukněte na úvodní čtvrthodinku ze sci-fi akce Destiny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,