Říjnové Doupě: Vietcong 2, FEAR a plná hra R.C. Cars

Podzimní hody jsou konečně tady! Už 4. října je uspořádá nové číslo papírového Doupěte, které na svých 100 stranách nabízí vyčerpávající sbírku recenzí největších hitů. Vše začíná očekávanou českou FPS Vietcong 2, pokračuje intenzivní hororovou akcí FEAR nebo božskou strategií Black & White 2, nejlépe hodnocenou hrou říjnového Doupěte. Výčet kvalitních PC her tím ani zdaleka nekončí: verdikty jsme vyřkli nad nápaditým RPG Fable, českým Chameleonem, sportovními tituly NHL & FIFA 06, filmovým Advent Rising nebo válečným Blitzkrieg 2.

Pohled na recenzované hry vám nedává na výběr: vyplatí se zahrát téměř každou z nich. Kromě nich byste neměli pohrdnout tématem čísla, kterým je výběr nejlepších herních momentů všech dob. V závěsu za ním přinášíme exkluzivní odhalení budovatelské strategie Caesar IV: tvůrci nám prozradili její taje i zákoutí. Stále ale nejsme ani v polovině zajímavostí, které v sobě říjnové Doupě ukrývá. V sekci hardware přinášíme rozsáhlé téma o úpravách počítačů. Toužili jste si přetvořit bednu počítače ve stylu vaší oblíbené hry, vybavit ji lepším chlazením a mnohé další? Poradíme vám jak na to.

Vedle Vietcongu 2 nebo FEAR je událostí posledních týdnů také uvedení Sony PSP na český trh. Rozsáhlou recenzi konzole doplňuje zhodnocení prvních her, jejichž výběr skrývá opravdové lahůdky: závodní Ridge Racer nebo japonský Metal Gear Ac!d. Stále nemáte dost? Pak zabruste na CD nebo DVD přílohu a zažijte adrenalinovou jízdu, kterou přináší ztřeštěné závody R.C. Cars v češtině!

   
Říjnové Doupě ve verzi bez přílohy, s DVD a s CD

Nové Doupě hledejte na stáncích příští úterý, 4. října 2005. Na výběr budete mít jako vždy ze tří verzí: Doupě sežente bez přílohy za 29 Kč, s CD i DVD za 79 Kč.

Váš názor Další článek: Podrobnosti o Resident Evil na NDS

Témata článku: , , , , , , , , ,