Riot nabízí odměnu za odhalení slabin v jejich anti-cheatovém softwaru

A jak se říká - kdo hledá, ten vždycky najde!

Pokud se někomu podaří najít bezpečnostní slabinu v bezpečnostním softwaru  Vanguard, střežícím online akci Valorant, dotyčný si může přijít až na slušných 100 000 dolarů. Společnost Riot Games vypsala odměnu pro hráče za odhalení slabin jejich hlídacím softwaru. 

Podle slov Riotu, ti kdo odhalí bezpečnostní chyby a stanou se tak první obranou linií v boji proti hordám cheaterů, si mohou přijít na víc než slušné kapesné v rozmezí od 25,000 až do 100,000 $. Společnost však vyžaduje reporty a zpětnou vazbu ve vysoké kvalitě. 

Výše odměny bude záviset na celkovém dopadu a rozsahu potencionálních možností zneužití chyb v nejnovější verzi Vanguardu. Pokud se nějaký ten bug podaří odhalit, budou muset dotyční v reportu kromě podrobné zprávy také přidat důkaz, který bude potvrzovat opravdovou funkčnost hlášené chyby. 

Valorantův anti-cheat program stále běží v pozadí a přesně to je něco, co před nedávnem vyvolalo vlnu kontroverzí napříč celou herní komunitou. Vanguard se spouští při každém zapnutí počítače a běží v pozadí, i když hru vůbec nehrajete.

Hra momentálně běží v uzavřené beta verzi pouze pro zvané

Váš názor Další článek: Sky: Children of the Light - výprava do nitra lidské duše | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,