Riot oznamuje další indie hry ze světa League of Legends. Dvě z nich si můžete zahrát už dnes

Z vydavatelské divize Riot Forge jsme zatím neviděli žádné výsledky. To se ale po dnešní prezentaci změnilo.

Vypadá to, že to Riot Forge konečně hodlá pořádně rozjet. Toto vydavatelství, které dává menším studiím k dispozici postavy a příběhy ze světa League of Legends, existuje už nějakou dobu, ale až nyní se konečně můžeme pustit do některých z jeho výtvorů. Dnešním dnem je kromě rytmického Hextech Mayhemu, který byl oznámen minulý týden, i odkládané taktické RPG Ruined King. Najít byste ho měli v obchodech skrz všechny velké platformy. Hextech Mayhem zatím zůstává jen na PC a Nintendu Switchi. 

Na Switchi se budou objevovat všechny hry od Riot Forge, protože spolu s Nintendem uzavřeli partnerství. Další hrou, kterou můžete očekávat příští rok, je již oznámená plošinovka s Ekkem v hlavní roli - CONV/RGENCE. Po roce se konečně můžeme podívat na pár nových záběrů ze hry. 

Úplnou novinkou je pak příběhová akční skákačka Song of Nunu od studia Tequila Works. Jak již název napovídá, v hlavní roli tady bude dvojice Nunu a jeho yeti Willump. Její vydání se také chystá na příští rok a Nunu se v něm bude snažit najít svoji matku. Z dalších známých postav se na scéně ukáže také Lissandra.

Celý záznam prezentace:

Diskuze (1) Další článek: Upírský Bloodhunt odkládá vydání plné verze na začátek příštího roku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,