Roboros - mobilní zábava ze Slovenska

Slovenská společnost Inlogic software nám představila svůj nový mobilní počin, po plošinovce Felix the Devil a bojovce Fatal Fist přichází Roboros.

Po okolí se rozprostírá tma a tichem proniká jen zvuk proudících dat. Donekonečna stále stejný šepot nul a jedniček. Neptejte se kde jste, je načase poznat počítač také z té druhé strany. Vžijte se do role robota Roborose, kterého omrzelo být vězněn uprostřed procesoru. Pomozte mu najít cestu ven, prostřílet se záplavou nepřátel, vyřešit logické úlohy, nebo se prostě jen neztratit ve spletitých obvodech. Poznejte jaké to je v procesoru a motherboardu. Choďte, běhejte, střílejte, skákejte, teleportujte se, vznášejte se, plazte se, schovávejte se a šplhejte, ale hlavně - ukažte Roborosovi že jeho cesta nebyla zbytečná, že počítačem svět nekončí...

Takto mluví o své hře přímo společnost Inlogic, dodám jen, že mobilní hra je k dispozici v šesti jazykových verzích, včetně češtiny a slovenštiny. Umí-li tedy váš mobilní telefon používat Javu, máte o čem přemýšlet.

Související informace (Roboros)
Platforma
: Mobilní telefony - Java
Žánr: Plošinovka
Výrobce: Inlogic softwarwe (
http://www.inlogic.sk)
Vydavatel: Playamo (
http://www.playamo.cz/)
Předpokládané datum vydání: Není uvedeno

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Gigantická demoverze Bitvy o Středozemi

Témata článku: , , ,