Rockstar naznačil, že pracuje na pokračování Red Dead Redemption

O možném pokračování kriticky oceňované westernové akce Red Dead Redemption se mluví už nějaký ten pátek, nyní to ovšem vypadá, že se skutečně něco děje.

Rockstar totiž na svém twitterovém účtu zveřejnil obrázek, na kterém je jeho logo s červeným pozadím. Logo je lehce zničené. I když to vypadá jako hodně slabá indicie, nic jiného než hru příbuznou Red Dead to vlastně představovat nemůže. Červená je barva série, poničený vzhled loga tomu také napovídá – přesně takhle vypadal marketingový materiál Red Dead Redemption. Rockstar obrázek použil i jako svoji úvodní fotku na Facebooku, takže něco se určitě děje.

Fanoušci na pokračování Red Dead Redemption čekají už dlouhých šest let. Hra v roce 2010 sklidila ohromný úspěch a dokonce vyhrála řadu cen Nejlepší hra roku. Hráče okouzlilo hlavně neotřelé westernové prostředí konce 19. století kombinované s gameplayem vycházejícím z GTA. Na pokračování se prý pracuje minimálně celý tento rok, ale nebylo to jisté, jelikož vždy se jednalo jen o nejasné zmínky u otevřených pracovních pozic na stránce Rockstaru nebo něco podobného. Teď je šance, že se oznámení během měsíce opravdu dočkáme.

Je ale třeba dodat, že nová hra se pravděpodobně nebude jmenovat Red Dead Redeption 2. První díl série nesl název Red Dead Revolver a tak můžeme očekávat, že nová hra bude pojmenovaná Red Dead něco – Red Dead Revolution, Red Dead Revenge apod.

Váš názor Další článek: 10 nejzajímavějších her pro Playstation VR

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,