Rockstar se usadili na Steamu

Tvůrci legendární série Grand Theft Auto, studio Rockstar Games, se dohodli se společností Valve na distribuci svých her prostřednictvím systému Steam. Navíc v prvním týdnu nabízejí své hry s desetiprocentní slevou.

Save 10% for One Week Only!

Vývojáři z Rockstar Games jsou proslavení svými, často kontroverzními, hrami, jako je například série Grand Theft Auto, Max Payne, Manhunt a další. Většina těchto titulů (vlastně všechny, co vyšly na PC) se nyní objeví v nabídce systému Steam. Kolem třinácti milionů uživatelů této distribuční sítě navíc bude moci hry zakoupit v prvním týdnu se slevou. Rockstar se tak přidává k řadě tvůrců, kteří si vybrali Steam jako vhodný způsob distribuce svých her (stačí jmenovat Eidos, 2K Games, Activision, nebo třeba id Software). I když hry stále budou k dispozici v klasické krabicové verzi, je jasné, že distribuce prostřednictvím Steamu je lépe ochrání proti pirátům.

A co že konkrétně Rockstar na Steamu nabízejí? Podívejte se sami: Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto II, Grand Theft Auto, Midnight Club II, Max Payne 2: The Fall of Max Payne, Max Payne, Manhunt, Wild Metal Country.

Zdroj: TZ

Diskuze (3) Další článek: Nová mega: novoroční videostop

Témata článku: , , , , ,