Rockstar vrací do prodeje původní verze GTA Trilogy. Pro remaster chystá updaty

Po týdnu, co za definitivní edici GTA Trilogy sklízí Rockstar zaslouženou kritiku, přichází s omluvou a novinkami ohledně tohoto nevydařeného vydání.

Studio Rockstar Games si vydáním definitivní edice GTA The Trilogy pěkně pošramotilo pověst. Nyní přichází na řadu snaha alespoň trochu to zachránit. V novém příspěvku na oficiálních stránkách studia se můžete dočíst, že se Rockstar omlouvá za všechny problémy, na které jste mohli během hraní narazit, a uznává, že kvalita remasterů není taková, jakou si každý z dílů v trilogii zaslouží. 

Prý mají v plánu GTA 3, Vice City i San Andreas vylepšit do podoby, která hráče uspokojí. První z updatů by měl dorazit během následujících dní. Kromě toho také ustupují od svého rozhodnutí ohledně stažení původních verzí trilogie z digitální distribuce. Všechny tři si opět budete moci pořídit. Tentokrát ale jen na PC v Rockstar Games Launcheru. Pokud jste si definitivní edici GTA Trilogy koupili, tak původní verze dostanete zdarma. To platí i pro budoucí nákupy až do 30. června 2022.

Všechno to jsou logické kroky. Rockstar se do takové situace ale nemusel vůbec dostat. Myšlenka stažení původních verzí naprosto postrádá smysl a je sice pěkné, že si uvědomují, že současný stav GTA Trilogy nesplňuje jejich standardy, ale na takové uvědomění úplně stačilo, kdyby strávili alespoň 5 minut v jedné z nových verzí. 

Váš názor Další článek: Recenze GTA: The Trilogy - Definitive Edition. Remaster, co si za rámeček nedáte

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,