Rocksteady odhalilo akci Batman: Arkham Knight pro next-gen konzole

Jak bylo předpokládáno a slibováno, na nové obálce časopisu Game Informer se nakrucuje temný rytíř ve svém epickém závěru trilogie od Rocksteady.

Arkham Knight byl tedy oficiálně potvrzen. Opět se jej zhostí mágové z Rocksteady a půjde o epický závěr trilogie Batman Arkham (Origins se nepočítá, jelikož jde o díl jiných vývojářů), kterou tvůrci nastartovali v roce 2009.

A rozhodně je nač se těšit. Návrat stěžejních prvků série, mnohem větší kousek města Gotham, širší ulice a možnost křížovat je v Batmobilu, což je samozřejmě integrováno do hratelnosti a spojeno se schopností Batmana plachtit a používat vystřelovací hák. Třetí díl nám popíše události, odehrávající se po příběhu Arkham City a náš ušatec se v něm pustí po stopách mnoha zloduchů včetně Scarecrow, Pinguin, Two-Face, Harley Quinn a dalších.

7704f8f7-94153.jpg bae13682-94154.jpg

Rocksteady tvrdí, že půjde o zbrusu nový next-gen zážitek, což je možná jeden z důvodů, proč se hra objeví na PC a konzolích nové generace. PS3 a Xbox360 zatím musí ostrouhat. Hry se dočkáme letos, pravděpodobně opět v říjnu. Prozatím se pokochejte debutovým trailerem a obrázky. K dispozici jsou i oficiální stránky.

b0bb51e9-94150.jpg

Diskuze (1) Další článek: Herní South Park ve světových recenzích boduje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,