RollerCoaster Tycoon 3 hotov

Jedna z nejúspěšnějších strategických her všech dob se oficiálně dočkala třetího dílu. Simulátor zábavního parku RolleCoaster Tycoon 3 je totiž dneškem počínaje ve stavu dokončených her. Hra nyní poputuje do výroby a na světlo obchodního světa vyjde v Evropě 5. listopadu.

Mezi největší novinky oproti předchůdcům patří zejména kompletně trojrozměrná grafika. Vše bude nyní pestřejší, trojrozměrnější a veselejší přesně tak, jak má správný zábavní park být. Dá se očekávat větší důraz na grafické efekty, což ostatně dokazují i renovované oficiální stránky hry přetvořené stylově do podoby flashové jízdy na horské dráze. Najdete je spolu se spoustou informací, screenshotů a efektů na adrese http://www.rollercoastertycoon.com/

Změny hry samotné se ale krom grafiky dotknou i dalších oblastí - zejména chování návštěvníků a jejich větší náladovosti. Těšit se můžete také na spoustu nových atrakcí, které si podobně jako v konkurenčním Theme Parku budete moci vyzkoušet na vlastní kůži. Údajně bude možné také některé přímo ovládat!

Více informací o hře najdete v našem preview, k dispozici je i hratelná demoverze.

  

Zdroj: homepage, Gamer´s Hell

Váš názor Další článek: Česká verze Colin McRae Rally 2005 míří do lisovny

Témata článku: , , ,