Rozšíření Oblivionu zpřístupněno

Datadisk, pro mnohými vyzdvihovaný a mnohými zatracovaný Oblivion, nesoucí název Knights of The Nine, je konečně ke stažení skrze službu Xbox Live Marketplace za osm set Microsoftích bodíků (GBP 6.80 / EUR 9.30), což jsou necelé tři stovky!

  

Add-on vám odměnou za vaše peníze nabídne unikátní příběhovou linii, stejně jako nové nepřátele, či předměty. Krabicové vydání datadisku, které by mělo vzít obchody útokem už v pátek, pak fanouškům nabídne i veškeré doplňující předměty, které vývojáři uvolnili již dříve na svých stránkách.

Ti, jenž netouží po datadisku se vším všudy mohou sáhnout po samotné příběhové linii Knights of The Nine, která bude zpřístupněna skrze server OblivionDownloads.com 4. prosince, za stále příjemných 9.99 dolarů (něco málo přes dvě stovky).

Rosťa Viktorin komentuje: Člověk je tvor učenlivý, a jelikož se i já považuji za příslušníka tohoto živočišného druhu, nemohu si odpustit malou poznámku nakonec. Obrázky, nacházející se u této novinky mají pouze ilustrační účel! Všem, kterým to dělá nepříjemnosti, či způsobuje vážnější srdeční onemecnění se tímto omlouvám a přeji brzké uzdravení.

Související informace (The Elders Scrolls IV: Oblivion - Knights of The Nine):
Platforma: PC
Žánr: RPG
Výrobce: Bethesda Softworks (
http://www.bethsoft.com/)
Vydavatel: 2K Games (
http://www.2kgames.com/)
Vydavatel v ČR: Cenega
Recenze originálu:
http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI=113669&CAI=2200
Předpokládané datum vydání: 4. prosince 2006

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Více jak čtyřicet videí z Arma: Armed Assault

Témata článku: , ,