RPG třikrát jinak

První screenshoty ze Seekera, Stormbringeru a Anachronoxu.

Anachronox
RPG na enginu z Quaka 2 - zní to dost zvláštně, že? Dokonce si to má být podobné s Final Fantasy 7, což už si prakticky vůbec nedovedu představit. Pravdou je, že ten quakovský engine má být hodně modifikovaný, dokonce tak hodně, že ve hře budete moci ovládat až tři postavy (což vám v Quakovi určitě ohromně chybělo :-). Celou vaši skupinu však může tvořit až sedm lidí. Náplní Anachronoxu je hlavně průzkum jiných dimenzí a nelítostný boj s těmi, kdo by vám přitom chtěli překážet. Samozřejmostí je používání přehršle zbraní a předmětů, bez kterých by se plnění vašich questů protáhlo zřejmě až někam do nedohledna. Svojí zásluhu by na tom měla i obrovská rozloha hry, neboť se mluví o více než stovce úrovní a zhruba 150 nepřátelských postavičkách.

     


Seeker
RPG adventure s celým názvem Seeker: One - The Story of Mimb poběží na 3D enginu Hydra a jeho zvláštností budou downloadovatelné epizody, které budou k dispozici na Internetu. Potěšit by vás mohlo i to, že hra bude přeložená do několika jazyků, i když pochybuji, že mezi nimi bude i čeština. Výrobce - Logic Factory - uveřejnil na svých stránkách následující obrázky, na které se teď můžete podívat.

     

     


Stormbringer
Firma Snowball Interactive zveřejnila první screenshoty z připravovaného RPG Stormbringer, což bude svým způsobem počítačová adaptace novely Michaela Moorcocka o hrdinném Elricovi. Datum vydání (druhé čtvrtletí toku 2001) je zatím tak daleko, že žádné konkrétnější informace nejsou k dispozici. Takže zatím jen ty obrázky.

     

Váš názor Další článek: Zvuková karta Media Forte Quad X-Treme

Témata článku: ,