RPG ze světa Harryho Pottera se dočkáme v příštím roce

Na povrch se tlačí první detaily o vydání nového kouzelnického RPG.

Po úniku záběrů z chystaného RPG ze světa Harryho Pottera se pozornost celého světa upřela k jakýmkoliv detailům o plánované hře. Nyní se podle dalších informací odhaluje, že bychom se akčního RPG s fůrou kouzel měli dočkat už v příštím roce. S informací přišly zdroje Bloombergu, které mají být blízké vývojářskému studiu Avalanche Software. 

Okolo detailů ke hře se však zatím obecně bohužel mlží a oficiálních informací se nám nedostává. Musíme se tak spokojit spíše se spekulacemi a úniky. Ty tvrdí, že hra by měla být zasazená do 19. století a půjde o RPG z pohledu třetí osoby s otevřeným světem. Ten však dost možná bude mít určitá omezení, podle uniklých záběrů to totiž vypadá, že některé části by mohly být vyloženě koridorové. Na druhou stranu se ale máme podívat i do zapovězeného lesa, který naopak open worldu nahrává.

Vžít bychom se měli do role jednoho z nadaných studentů Bradavic. Čeká nás prý míchání lektvarů, objevování kouzel či fantastických zvířat a v neposlední řadě také boj proti temným kouzelníkům, skřetům a dalším potvorám světa Harryho Pottera. Hra by měla dorazit na konzole nové generace a PC.

Váš názor Další článek: Death Stranding ve 4K při 60 snímcích na každé kartě Nvidia RTX řady 20

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,