RTS Satellite Reign bojuje na Kickstarteru o přízeň hráčů

Duchovní otcové Syndicate Wars na Kickstarteru spustili svůj nový projekt Satellite Reign, který během tří dní vybral už skoro polovinu požadované částky a není se proč divit. Hra zatím vypadá velmi slibně.

Studio 5 Lives přes čím dál tím více oblíbený portál Kickstarter představilo svoji novou připravovanou RTS hru Satellite Reign, která vypadá zatím velmi zajímavě a nikoho určitě nezarazí, že za pouhopouhé tři dny vybrala už skoro polovinu z požadované částky. Satellite Reign podle prvních dostupných informacích má nakročeno směle k úspěšnému konci, protože se pokusí hráči nabídnout zcela nový zážitek.

Tahákem hry má být živoucí svět, kde hlavním protivníkem budou obří korporace, kteří se přiživují na prostých občanech. Jak jinak. Vašim úkolem nebude nic jiného, nežli tyto "zazobance" připravit o majetek, vystrnadit z města nebo je například poslat pod drn. Pouze hráč a jeho chování bude určovat směr celé hry, a pokud mu nebude vyhovovat ani jedna varianta, tak si jednoduše vytvoří další. Proto si každý může hru přizpůsobit obrazu svému.

1372420877-concept-03.jpg 1372420879-concept-04.jpg 1372420880-concept-02.jpg

Na výběr bude ze čtyř agentů, kde každý disponuje různými specifickými vlastnostmi. Bezhlavý útok, nenápadná infiltrace objektu či pomocí propagandy ovlivnit občany města, a tak svrhnout diktaturu? Není problém, vše záleží pouze na hráči.

Sice jsme takové sliby slyšeli od vývojářů už nespočetněkrát a téma není bůhvíjak originální, i přesto by byla škoda takový nápad nechat bez povšimnutí. Pokud vás tedy Satellite Reign zaujal, neváhejte a podpořte vývojáře, kteří mají zatím parádně nakročeno.

Diskuze (1) Další článek: Halo 3 a AC II se zatím zadarmo ke Gold účtu nedočkáme

Témata článku: , , , , , , , , , , ,