Rubačka Lost Soul Aside se připomíná novým akčním trailerem

Dlouho to vypadalo, že nad žánrem akčních adventur, ve kterých budete kosit hordy nepřátel se smráká. Rok 2019 by ale mohl být jejich vzkříšením.

Nejdřív oznámení Devil May Cry 5, potom také Demon's Hunt od polských vývojářů. A teď přichází další informace i o Lost Soul Aside. Tento projekt byl původně pouze fanouškovským kouskem, který se chtěl inspirovat trailerem na Final Fantasy, ale díky internetu se z něj stalo mnohem víc. Teď už se na hře usilovně pracuje a všechny její záběry zatím vypadají opravdu chutně. 

Poslední informace o hře se až doposud objevily na loňské Playstation Experience a od té doby jakoby se po tvůrcích slehla zem. Zdá se ale, že se stále drží stylu, který loni předvedli a hra bude mít opravdu rychlý spád a souboje budou efektní jako snad ještě nikde. Doufejme, že kromě krásných efektů budou souboje také pořádně vyvážené. 

Zatím se hodně spekuluje o tom, že by Lost Soul Aside mohlo být PS4 exkluzivitou, ale nic ještě není oficiální. Tyhle spekulace vycházeli především z toho, že hru jsme poprvé viděli právě na Playstation Experience. Datum vydání zveřejněné není a jediné, co tak s jistotou víme je, že vývoj je v plném proudu.

Váš názor Další článek: Grafické orgie závodních her: žánr, který je fotorealismu nejblíže

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,