RuneScape si vede stále skvěle, minulý rok měl přes milion platících hráčů

Legenda všech prohlížečů z počátku tisíciletí si stále vede nadmíru dobře.

Pamatujete ještě na nahánění monster a sbírání surovin v prohlížeči, které jsme zažili díky rozsáhlému online RPG RuneScape? Tato skoro až podezřele jednoduchá, leč propracovaná herní legenda už toho zažila opravdu mnoho a i dnes se navzdory minimálnímu posunu k modernějším technologiím těší obrovské popularitě. Dokazují to čísla, která hra zaznamenala v minulém roce.

RuneScape si za rok 2019 platilo dohromady přes jeden milion uživatelů. Old Runescape, který v roce 2018 dorazil na mobilní zařízení má navíc už osm milionů hráčů. V letošním roce bychom se měli dočkat také plné současné verze RuneScape. 

"2019 byl pro Jagex i naše RuneScape komunity rekordním rokem. Dosáhli jsme milníků a dosáhli jsme největšího počtu hráčů v naší devatenáctileté historii. Obrovský úspěch jsme zaznamenali i na mobilních zařízeních a doplnili jsme naše týmy o velmi talentované lidi, abychom i nadále zlepšovali své produkty. Jsme tím opravdu nadšení a moc si vážíme věrnosti našich zaměstnanců i fanoušků," sdělil ředitel studia Jagex Phil Mansell. 

Váš názor Další článek: Zadarmo nebo se slevou: akce na DLC a skákačka Horace zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,