Rusko válčí s Gruzií

Není tomu tak dávno, co svět obletěla informace, že se rozhořely boje mezi Ruskem a Guzií. Velmi brzy se však nastávající válečný stav stabilizoval a svět si mohl oddychnout. Nicméně tvůrci her se tohoto tématu chytli a rozhodli se ho převést do svých virtuálních světů. A tak vám nyní můžeme představit v těchto dnech vycházející RTS Confrontation: Peace Enforcement, která vás zavede do roku 2009, kdy se obě výše zmíněné strany rozhodly vyhlásit si vzájemně válku.

1075_1.src.jpg1075_2.src.jpg

Pokud si však myslíte, že se zákonitě musí jednat o nerovný boj a že Rusové musí vyhrát i kdyby nechtěli, jste trošku vedle. Malinký gruzijský stát totiž podporuje severoatlantický paktNATO, díky čemuž se z Goliáše rázem stává obr, co nejprve obsadí Jižní Osetii a posléze si to namíří na Abcházii. Jednotky ukrajinské armády Rusům současně blokují veledůležité černomořské flotily v Sevastopolu, což se příslušníkům bývalého carského státu vůbec, ale vůbec nelíbí.

1075_3.src.jpg1075_4.src.jpg

V několika rozličných misích se podíváte na vcelku zajímavé (a reálné) lokality v severním Kavkazu a východní Evropě. V nich si budete moci vybrat, čí vlajku chcete hájit, na výběr budou celkem čtyři – Gruzínci, Poláci, Rusové a Abcházové. V každém případě se vám pod ruku dostane opravdová bojová technika, zde navíc zpracována velmi povedeně, což se ostatně dá říci o grafickém kabátku celkově.

1075_5.src.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC
Žánr: Strategie | RTS
Výrobce: Red Ice Software
Váš názor Další článek: Video: Mafia 2 se ukazuje - update HD

Témata článku: , , , , ,