Rybařte si s Wii

Nintendo Wii není jen studnicí originálních titulů, čas od času vývojáři zváží přednosti netradičního ovládání pohybem a přijdou na svět s něčím doslova šíleným. Fishing Master World Tour je poněkud netradiční simulace, kde máte za úkol chytat ryby. Jak asi bude fungovat oblíbená kratochvíle především mužského pokolení ve virtuálním světě? Inu, ač to může znít bláznivě, vypadá to celkem nadějně. Ostatně, posuďte sami.

Titul mistra světa v rybaření zní všelijak, ale každopádně si můžete být jisti, že k jeho získání bude potřeba koňská dávka trpělivosti. Hra nabídne sedm různých kolací, které se ještě dělí na dalších čtyřicet míst. Podíváte se jak do tradičních, tak i netradičních končin od Golden Gate Bridže, přes řeku Amazonku, až po Velikonoční ostrovy. V každé oblasti samozřejmě naleznete jiné druhy ryb jich, jichž dočkáte kolem dvou set (!). Díky ovládání pomocí Wii nunchuku se můžete těšit na intenzivní a realistický zážitek. Rybaření jste si sice mohli vyzkoušet již v Zeldě, nicméně tohle je úplně jiná liga.

A pakliže by vám už nestačili protivníci v singleplayyeru, je na čase vyzkoušet kooperativní hru, jenž nabídne hned několik různých módů, kde využijete sílu, mrštnost i předvídavost. Je libo změřit své síly s rodinnými příslušníky? Chcete vědět, jestli se váš děda jen tak chvástá, nebo je skutečně tak dobrý rybář? Jestliže je vaše odpověď na některou z těchto otázek ano, tak si počkejte na zimu příštího roku, což je datum vydání Fishing Master World Tour.

 

322918_full.jpg 322922_full.jpg
322924_full.jpg 322926_full.jpg
322928_full.jpg 322930_full.jpg
322932_full.jpg 322934_full.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: Wii
Žánr: Simulátory | Simulátor rybaření
Výrobce: Hudson Entertainment
Váš názor Další článek: Galerie: Tomb Raider: Underworld

Témata článku: , , , , , ,