Rychleji než blesk v Ridge Racer 6 videu

Ridge Racer byl vždy spojován s Playstation, jako jeden z prvních titulů vycházející na novou platformu. Však to není tak dávno, co jsme tu měli Ridge Racer pro PSP. Ovšem Ridge Racer 6 mění strany a vyjde jako jeden z prvních titulů na Xbox 360. A dnes se můžete ve videu podívat, co nás v dohledné době čeká. Sice se jedná o záběry pořízené kamerou, ale video je ve vysokém rozlišení, tak si můžete vychutnat grafiku do nejmenších detailů.

  

Zcela klasicky se jedná o arkádové závody v té nejryzejší formě, ovšem po vizuální stránce vyšroubované do maxima. Ve videu uvidíte jízdu po jednom okruhu situovaném na břehu oceánu a míra detailů doslova vyráží dech. Silnice opravdu vypadá jako skutečná, při průjezdu cílem vzduchem poletují fáborky, sem tam proletí skvěle vypadající letadlo či vrtulník.

Download: Trailer (40 Mb)

Doupě komentuje:Podle videa se máme opravdu na co těšit a ukazuje se, jak budou hry na konzolích nové generace opravdu vypadat. Jen doufáme, že dočkáme i jiných změn, než jen neuvěřitelně vypadající grafiky.

Související informace (Ridge Racer 6):
Platforma: Xbox 360
Žánr: Závodní
Výrobce: Namco (
http://www.namco.com)
Vydavatel: Namco (
http://www.namco.com)
Homepage: Zatím není
Předpokládané datum vydání: listopad 2005 

Zdroj: Gametarilers

Diskuze (1) Další článek: GALERIE: Páteční kolekce obrázků

Témata článku: , ,