S další hrou chci naplnit veškerá očekávání, tvrdí otec série Devil May Cry

Hideaki Itsuno se nechystá po vydání Devil May Cry 5 zahálet a chce rovnou co nejdříve oznámit další ze svých projektů.

Hideaki Itsuno nemyslí ani trošku na odpočinek a chce prý co nejdříve po vydání DMC 5 oznámit další titul. V něm na sebe očividně chce mít Itsuno ty nejvyšší nároky. "Brzy dokončíme Devil May Cry 5 a moc se těším na odezvu všech. Oproti dřívějšku je mnohem jednodušší nahrávat videa, a tak se opravdu nemohu dočkat toho, až uvidím videa komb, které hráči vytvoří a budou sdílet na sociálních sítítch," neskrýval Itsuno nadšení.

Po Devil May Cry nebude Itsuno na nic čekat a bude chtít rovnou oznámit další hru. "Hra dostane velký update hned měsíc po vydání v dubnu. Poté, co tenhle update zkontroluji se chci plně věnovat dalšímu projektu. Chci pracovat tak tvrdě, že tenhle titul splní očekávání úplně všech a budu se snažit z něj něco ukázat co nejdříve," oznámil Itsuno o svém plánu do budoucnosti. 

Kromě slavné série DMC se Itsuno podílel také například na hrách Dragon´s Dogma či Rival Schools. Jeho práce bývají většinou velmi ceněné mezi hráči i kritiky a bude tak hodně zajímavé sledovat, s čím na nás vyrukuje dále. Údajně by se mohlo chystat právě další Rival Schools, ostatně Capcom také už potvrdil, že chce pracovat se svými zavedenými značkami a těch nejslavnějších už zas tak moc nezbývá. 

Váš názor Další článek: Herec Jack Black si založil herní kanál, už má přes 2 miliony fanoušků

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,