S Nomaticou je život hrou

Jako jedno z předvánočních překvapení pro potenciální klienty společnost Nomatica nachystala další rozšíření svého sortimentu. Tentokrát se jedná o doplnění herních konzolí o nejnovější videohry na trhu.

Francouzská společnost Nomatica, která prodává techniké výrobky po celé Evropě, již obsloužila svého 400 000. klienta. V těchto dnech se zaměřila na všechny vášnivé hráče, aby jim zprostředkovala PC i video hry, a spouští na svých stránkách www.nomatica.cz novou rubriku věnovanou právě tomuto tématu. Jedná se o anglickou verzi čerstvých novinek na trhu pro PC, PS2, Xbox, Game Cube a Gameboy Advance.

Nomatica se chystá nabízet nové produkty této kategorie a během začátku roku 2005 významně doplňovat svou nabídku her tak, aby uspokojila i nadšené hráče naší doby. V České republice bude často nabízet hry v předstihu díky tomu, že její nákupní servis operuje na světové úrovni a jedná přímo u zdrojů.

Nomatica je jediným e-shopem v České republice, původně prodávájícím digitální fotoaparáty a kamery, který dnes už nabízí zároveň MP3 přehrávače, výrobky výpočetní techniky a další a k tomu všemu i PC a videohry.

Obecně o Nomatice:

Společnost byla vytvořena v roce 2000. Dnes je evropským lídrem v online prodeji digitálních fotoaparátů a kamer a nejen to: doručuje celkově do 70 zemí po celém světě. Nomatica rozšiřuje svůj sortiment o mobilní telefony vybavené digitálním fotoaparátem, MP3 přehrávače, video projektory, USB klíče a nabízí celkově více než 4 200 produktů více než 40 značek za ceny až o 30 % nižší než obyčejně na trhu. Akcie společnosti byly kótovány na burze v červnu roku 2001. Během období 2003-2004 dosáhla celkového obratu v hodnotě 54,9 milionů eur a růstu o více než o 85 % a vydobyla si tím pozici jednoho z největších internetových obchodů „Business to Consumer“ v Evropě. Nomatica ohlásila předpovězenou hodnotu celkového obratu 2004-2005: 105 milionů eur.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: V TES: Oblivinon bude vše, po čem toužíte

Témata článku: , ,