S PSP už se neztratíte ani v Praze

Již dříve jsme vás informovali o záměru společnosti Sony na vytvoření plánů velkých evropských měst. Sony vydala tiskovou zprávu, v níž se můžeme dozvědět bližší informace o tomto projektu, zahrnujícím i Prahu.

Projekt s pracovním názvem Planet PSP vzniká ve spolupráci s průvodci z Lonely Planet, takže máte možnost získat ty pravé informace o místě vašich snů ještě před jeho navštívením. První šestice evropských měst zahrnuje Amsterdam, Barcelonu, Londýn, Paříž, Řím a dokonce i Prahu. O každé z těchto metropolí se dozvíte více díky natočeným ukázkám, nebo třeba dvěma a půl stovkám vybraných míst v každém z měst, včetně ubytování a kulturních akcí. Bude pro vás připraven plán výletu s několika možnostmi výběru, podle vašeho vkusu, stejně tak jako možnost vytvořit si plán vlastní. Ty pak půjde sdílet s ostatními uživateli prostřednictvím sítě internet, která poskytne také aktualizace celého systému.

Další zajímavou částí by měly být komentované procházky po daném městě, kdy vždy trojice komentářů ukáže jednotlivé části, do kterých se turisté údajně běžně nedostanou. Stejně tak naleznete i podrobné plány, včetně důležitých bodů, jakými jsou nemocnice a ambasády. Protože se na všech průvodcích zatím pracuje, neoznámila Sony jejich odhadovanou cenu. Na tu si budeme muset počkat až do letošního září, kdy mají průvodci vyjít.

Zdroj: TZ

Diskuze (4) Další článek: Jak vypadá Hellgate: London

Témata článku: , ,