S pyrotechnikou do akce

O tom, že ohňostroje dokáží být leckdy velmi nebezpečné či dokonce smrtelné vás přesvědčí titul s roztomilým názvem Big Bang Mini, jenž je určen pro handheld Nintendo DS. Namísto klasického střílení zde budete své nepřátele ničit pestrobarevnými ohňostroji. Zní to šíleně? Možná ano, ale každopádně to stojí za pozornost.

Nairobi_BOSS.jpg Nairobi_feature.jpg

Jednotlivé ohňostroje a petardy se zapalují pomocí stylusu na dotykové obrazovce NDS. Proti vám se po prvních několika vteřinách začnou hrnout vlny nepřátel, které musíte postupně ničit a protože malých potvůrek bude opravdu hodně, dají se očekávat velké pyrotechnické hody. Své umění si budete moci vyzkoušet v desítce různých světů, přičemž v každém z nich naleznete specifická speciální vylepšovátka, jež vám při troše štěstí dopomohou k vítězství. S dynamicky se měnící obtížností to však nebude žádná procházka růžovým sadem.

Nairobi_INGAME01.jpg Nairobi_INGAME02.jpg

Za zmínku stojí hudební doprovod, o nějž se postaral skladatel Nervous Brickdown. Jako záruka kvality složí fakt, že Brickdown a vývojařský tým Arkedo Studio získali minulý rok ocenění za nejlepší herní soundtrack ve Francii. Grafické zpracování je pojato velice jednoduše, což by někomu mohlo trochu vadit. Nezbývá tedy než čekat do konce letošního roku, kdy byste měli hru objevit na pultech obchodů.

Nairobi_INGAME03.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: 3DS
Žánr: Arkády
Výrobce: Arkedo Studio
Váš názor Další článek: Máme nové detaily o GH: Metallica

Témata článku: , ,