Sam Fisher ve zkušebním trikotu

V aktuálním Doupěti jste si mohli přečíst recenzi na očekávanou stealth akci, ocejchovanou značkou Splinter Cell. Pokud vás však náš rozbor nenahnul ke koupi, možná tak učiní včera vydané demoverze. Ubisoft se rozhodl potěšit fanoušky a uveřejnil singleplayerové a multiplayerové demo se Samem v hlavní roli.

  

Obě dema samozřejmě naleznete na lokálním mirroru, kde dohromady zabírají úctyhodného 1,5 GB (SP demo 790MB, MP demo 850MB).

Rosťa Viktorin komentuje: Rok se s rokem sešel a nejoblíbenější svátek oněch 365ti dní se přiblížil téměř nadosah. Vydavatelé tak na vývojáře upletli kapánek delší biče a s nápadným leskem v očích je vyzvali k vyššímu výkonu a větší odevzdanosti. Je to vidět už nyní, i když pověstný vrchol novodobého „otrokářství“ nás teprve čeká. Kvantum demoverzí, slibných obrázků a videí, stejně jako prohlášení o ukončení prací na tom, či onom titulu se pomalu hromadí za bytelnými vraty všech gigantů, a nám nezbývá než se pohodlně usadit, či položit a vyčkat zoufalých bojů o naši hráčskou duši. Ubisoft zazvonil zvonkem ohlašujícím první kolo.

Download (demo singleplayer, 850 MB): Doupě

Download (demo multiplayer, 790 MB): Doupě

Související informace (Splinter Cell: Double Agent):
Platforma
: PC, PS2, Xbox, nejspíš i PS3 a Xbox 360
Žánr: Stealth akce
Výrobce: Ubisoft
Vydavatel: Ubisoft (
http://www.ubi.com)
Distributor: Playman (
http://www.playman.cz)
Homepage:
http://www.bewaresamfisher.com/us/
Datum vydání: 7. listopadu

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Videorecenze: Need for Speed: Carbon - vzhůru do noci

Témata článku: , , , , , , , ,