Samsung zabanoval video s modifikací pro GTA V, kde je Note 7 jako bomba

Také jste si mysleli, že se Samsung ke své kauze s vybuchujícími phablety Galaxy Note 7 postavil čelem? Možná budete muset svůj názor přehodnotit.

Určitě jste slyšeli o modifikaci pro Grand Theft Auto V, kde můžete Galaxy Note 7 použít jako bombu. A také jistě víte, proč vznikla. Zařízení Note 7 byly tak nebezpečné, že je Samsung musel vyměnit za jiné. Jenže i ty začaly vybuchovat a tak jihokorejský výrobce elektroniky usoudil, že nejlepší bude je neprodávat vubec. Jenže škoda už napáchána byla a Samsung se teď musí potýkat s extrémně špatným PR.

Je jenom přirozené, že internet zareagoval a modifikace pro GTA V je v záplavě vtipů o vybuchujícím Note 7 jenom špička ledovce. Stejně to ale Samsung nějak nerozdýchal a vydal rozhodnutí stáhnout z YouTube video, kde je modifikace natočena.

Když vezmeme stranou fakt, že Samsung se tak projevil jako totální suchar, video stáhnul neoprávněně. Použil k tomu nástroj DMCA, který slouží k nahlašování obsahu porušující autorská práva. Video uživatele HitmanNiko ale nic neporušovalo, obsah byl čistě jeho. Google by tedy měl video správně vrátit a Samsung se smířit s tím, že to podělal a lidé se budou smát.

zdroj: The Verge, VG247

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (1) Další článek: V CoD: Infinite Warfare uvidíme závodníka F1 Lewise Hamiltona

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,