Sbohem, Williame. V Nioh 2 budeme hrát za vlastní postavu

Anjin nebo také William se spolu s Nioh 2 nevrátí. Tuhle informaci jsme se dozvěděli od Fumihoka Yasudy, který na celý vývoj Nioh 2 dohlíží.

Rozlučte se s britským samurajem Williamem. Tenhle chlapík, kterého často lidé nazývali Geraltem přes kopírák, totiž jako hratelná postava končí a v Nioh 2 už jeho rukama Yokaie likvidovat nebudeme. Na E3 byla potvrzena informace, že v Nioh 2 si budete muset vytvořit vlastní postavu, se kterou příběhem budete procházet. 

Tvorba postavy bude nabízet spoustu možností včetně různých vzhledů a výběru pohlaví. Krom toho byste měli mít mnohem větší kontrolu nad tím, kým vaše postava bude, což zní tak trochu jako náznak toho, že by se ve hře mohly objevit různé profese nebo třídy. 

Yasuda také tvrdí, že se nemusíme obávat výrazných změn. Vývojáři budou měnit hlavně věci, se kterými nebyli na sto procent spokojení při vydání prvního dílu hry. Jednou ze změn bude, že hráči budou moci využívat sílu Yokai. Zatím ale nevíme, jak přesně tahle mechanika bude fungovat.

Nioh si zachová svoji obtížnost a umírání by mělo být o něco více "uspokojující". Těžko říci, co si pod tím Yasuda představuje. Před samotným vydáním hry bychom měli i tentokrát dostat příležitost osahat si hru v demoverzi.

Datum vydání Nioh 2 zatím nemá, ale jistě víme, že dorazí na PS4. Počítačová verze zatím zůstává velkým otazníkem. 

Speciál: výstava E3 ze všech stran

E3, nebo také Electronic Entertainment Expo, je jedna z největších multimediálních výstav na světě. Koná se ve městě Los Angeles a nabízí pohled na nejočekávanějších herní projekty, technologie a přidružené zábavní trhy. 

Úvodem se konají konference největších světových vydavatelů: Electronic ArtsMicrosoftBethesdaUbisoft a Playstation.

 

Diskuze (1) Další článek: E3: Metro Exodus dorazí v únoru, podívejte se na akcí nabitý trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,