Sci-fi akce Destiny 2 chystá celou řadu nových aktivit a výzev

Nový epos od Bungie je venku a my jsme se spolu s miliony dalších Strážců pustili do boje proti zlu. Co nás ale čeká dál?

 

Pokud patříte mezi fanoušky tohoto sci-fi univerza, jistě už pobíháte po planetách a pleníte truhly stejně, jako my. Destiny 2 je ale neustále se rozrůstající svět a Bungie uvolnilo rozpis, dle kterého se nám v nadcházejícím měsíci dostane mnoho nového obsahu, výzev a aktivit. 

Především jde o množství rozličných způsobů, jak získat lepší vybavení a level nad úroveň 260, což budete na připravovaný Raid rozhodně potřebovat. Jsou tu veřejné aktivity Flashpoint, extra těžký strike Nightfall a samozřejmě připravované multiplayerové klání Trials of the Nine. 

destiny_2_month_1_events_content_schedule.jpg

Také je tu novinka - Faction Rally. K vidění jsou staří známí jedinci z rozličných frakcí se svými logy, takže se předpokládá, že půjde o aktivity a výzvy, za které dostanete jejich exkluzivní vybavení a zbraně. Vrátí se i Xur se svým batohem plným exkluzivních věciček. Zkrátka se máme na co těšit. My vám brzy přineseme nejen náš fotoseriál, ale i recenzi.

Váš názor Další článek: Fantasy RPG Divinity: Original Sin 2 ve videu přibližuje souboje a taktiku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,