Sci-fi Disintegration od tvůrců Halo se konečně ukazuje | GC

Jakmile hru vyvíjí jedni z tvůrců Halo, automaticky to přiláká pozornost. Nicméně Disintegration dokáže nalákat více věcmi.

Nacházíme se v blízké budoucnosti. Země je přelidněná a extrémní klima spojené s nedostatkem jídla vedly k propuknutí pandemie. Vědci ve snaze zachránit lidstvo přišli na to, jak lidský mozek vložit do robota, což je proces známý jako integrace. Mělo to být dočasné řešení, ale integrovaní v tom vidí budoucnost lidstva. Říkají si Rayonne, hledají zbylé lidi a nutí je k integraci.

Ve hře se stanete integrovanou postavou zvanou Romer. Ač jste integrovaní, bojujete proti Rayonne, abyste zachránili "klasické" lidstvo. Hra se v kampani stává taktickou střílečkou, kdy vy jakožto pilot vozidla zvaného Gravcycle bojujete s nepřáteli a dáváte rozkazy dalším třem členům vašeho týmu. V singleplayeru tedy hra kombinuje akční hratelnost s taktickým ovládáním vojáků.

Hra však bude mít také multiplayer. V něm se hráči utkají ve třech dosud nespecifikovaných herních módech na různých mapách, aby pomocí Gravcycle s posádkou porazili zbylé hráče.

Disintegration by mělo vyjít příští rok na Xbox One, PS4 a PC. Dle vývojářů ze studia V1 Interactive se bude jednat o něco, co tu ještě nebylo.

Váš názor Další článek: Fallout: Nová Kalifornie - čerstvá dávka radioaktivního spadu | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,