Sci-fi epos Destiny 2 se odhaluje: obří galerie, trailery a první detaily

Bungie slibuje, že pokračování sci-fi MMO Destiny bude o řád lepší, než jednička. A z toho, co jsme měli možnost vidět bychom tomu i chtěli věřit.

První díl sci-fi ságy Destiny měl své mouchy, nemůžeme ale zastírat fakt, že šlo o výbornou FPS střílečku v nádherném prostředí. Bungie nám nyní slibuje, že ve dvojce vychytá všechny nedostatky původní hry a přidá celou horu novinek. A ze včerejšího odhalení bychom tomu i mohli věřit. 

Tak především, dočkáme se plnohodnotného příběhu se vším všudy, ve kterém se opět chopíte roli Strážce a budete stát proti novému nepříteli. Domov je zničen, je načase postavit se na obranu toho, co zbylo a zachránit lidstvo ještě jednou. 

Hra by měla přinést zbrusu nové sociální výzvy a aktivity, mnohem jednodušší způsob, jak se spojit s kamarády i dalšími hráči online, zbrusu nové Guided Games výzvy a překopaný multiplayer se spoustou nových map. 

Samozřejmostí jsou zachovalé třídy hrdinů, které ale budou obohaceny o nové podtřídy, nové schopnosti a tunu nových zbraní. Zkrátka Destiny tak, jak mělo vypadat už před pár lety. 

Destiny 2 vychází v září na PS4, Xbox One a poprvé také na PC, kde bude používat platformu Blizzardu. 

Gameplay trailer

Příběhový trailer

Premiérový event

Diskuze (3) Další článek: Injustice 2: řezničina hrdinů pokračuje (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,