Score 146: Drsné hry, drsní týpci

Naplnit každý měsíc herní časopis lákavými tituly je úkol velmi náročný. V březnu to ale lidem ze Score žádný problém nedělalo. Urodila se totiž řada atraktivních her, mezi nimiž nejvíce vyčnívá Godfather, noví Commandos, Star Wars: Empire at War či třetí pokračování TOCA Race Driver.
Kapitoly článku

Pravidelná dávka emocí číslo 146 je konečně tady. Stejně jako koncem každého měsíce se na stánky dostává časopis Score, který je – opět jako vždy – od obálky až po DVD přílohu narván tím nejlepším, co se za uplynulý měsíc urodilo. A tentokrát toho bylo obzvlášť hodně.

Začátek časopisu je – jak jinak – vyhrazen novinkám. Tuto rubriku načíná nadějná akce Stranglehold, nápadně kopírující slavného Maxe Payna. Akční smršť pokračuje přes Battlefield 2 Euro Force až k pokračování skvělé závodní hry Flatout. Příznivce strategií zase určitě potěší druhý díl Spellforce, nepohrdnou snad ale ani Rush for Berlin. Třešinkou na pomyslném dortu je UT 2007, blížící se pokračování známé multiplayerové série, které... si snad ani nezaslouží bližší představování. Za zmínku ale jistě stojí čerstvé informace a nové obrázky, které o něm stránka ve Score přináší.

Náš tip: Battlefield2: Euro Force. DICE nikdy nezklame!

Po novinkách nemůže na řadu přijít nic jiného než téma. Tentokrát se zabývá hned čtveřicí problémů: hrami na vojáky, hrami podle filmů, sérii Command & Conquer a v neposlední řadě si můžete přečíst třetí díl seriálu Udělej si sám, dle jehož rad si můžete sami nějakou tu hříčku udělat. Pokud budete úspěšní, dostanete se třeba do rubriky Zoom, kde vaše dítko dopodrobna rozpitvají jako třeba Rise of Nations: Rise of Legends a Crysis v sto šestačtyřicátém čísle.
 
Zoom plynule přechází (respektive naopak: zoom navazuje) na sekci preview. Té vévodí samá známé jména. Jako první se pod hledáček dostal nový Hitman, v těsném závěsu následovaný Ghost Recon: Advanced Warfighter a Duhovou Šestkou, která se ve svém novém dobrodružství hodlá vydat do Las Vegas. V Rainbow Six budeme opět stát na straně zákona, stejně jako se v druhém pokračováním výtečných Desparados vydáme hájit spravedlnost na Divokém západě. Zahanbit se nenechá ani čtvrtý díl strategické pecky Caesar či nadějná onlinovka Auto Assault. Rozhodně nejlepším článkem celé rubriky je ale preview na Duke Nukem Forever. Je plné úžasných informací, nutnost vidět :-) (ano, vidět, číst ani není potřeba)

Náš tip: Duke Nukem Forever. Opravdu zajímavě pojaté preview.

Jako další zastávka na itineráři naší cesty je pokračování slavných Commandos. Pod titulem Strike Force se skrývá skvělá akční hra, navíc zabalená do atraktivního FPS kabátku. Pár stránek si pro sebe ukousl také Kmotr, jehož herní adaptace se vesměs povedla. To už se nedá říci o méně povedeném New York City, Air Conflicts, Mockba to Berlin či třeba The Regiment. Naštěstí vyvažuje zástup ruce-pryč-titulů stejně dlouhá řada povedených her, které by neměly chybět v mechanice žádného herně pozitivního člověka. Stačí napsat pár jmen: Star Wars: Empire at War, Dungeons & Dragons Online, Galactic Civilizations II: Dread Lords, Marc Ecko`s Getting Up: Contents Under Pressure...

Náš tip: Dungeons & Dragons Online. Sice možná trochu rubačkovitá onlinovka, ale po čertech zábavná!

S blížícím se koncem časopisu přicházejí na řadu tradiční rubriky. Online sekce vás seznámí s novinkami ze světa multiplayerových her, změnami ve World of Warcraft oproti minulému měsíci a také s progamingem. Underground pro změnu představí několik freeware projektů, stejně jako módy nabídnou čerstvou várku přídavků do aktuálně vydaných her. Techbox tradičně začne novinkami ze světa hardwaru, plynule přejde v testy, následně vás seznámí s nějakým tím zajímavým softwarem, nabídne další pokračování seriálu Lepší hraní a... to už je opravdu konec. Přes dopisy se ještě dostanete k obsahu DVD a... zase za měsíc, napřečtenou.

Témata článku: , , , , , , , , , ,