Screenshoty z Duke Nukem Forever

10 obrázků z připravovaných dobrodružství nesmrtelného Duka.

Duke Nukem Forever bude třetím titulem se stejným hrdinou (pokud nepočítám datadisky). Zatímco první díl byla 2D hra, pokračování s názvem Duke Nukem 3D byla (kupodivu :) 3D akční hra běžící na enginu Build. Úspěch druhého dílu by bylo hříchem nechat ležet ladem, a protože to ví i v 3D Realms, chystají už nějakou dobu dalšího následovníka slavné série. DNF se však bude svému předchůdci podobat stejně tak málo, jako se druhý Duke podobal prvnímu.

Našeho hrdinu zastihneme na začátku hry v nechvalně proslulém městě Las Vegas, kde si poměrně spokojeně žije a provozuje kasino až do té doby, než mu ho nějaký šílenec vyhodí do povětří. Což už se nedá přejít jen mávnutím ruky a je třeba vyrazit do akce. Počáteční příběh dává jistou představu o tom, v jakých lokacích se budete pohybovat: Las Vegas, Nevadská poušť a okolí. Humor Duka naštěstí neopustil, a tak se můžete těšit na všelijaké více či méně skryté narážky na známá témata (příkladem budiž jména Monika Lewinská a Paula Jonesová) a nezmizely ani půvabné průpovídky pronášené hlavním hrdinou.

A nakonec dobrá rada: nebuďte líní a klikněte si na ty prťavé obrázky dole. Pokud vás tahle hra zajímá, nebudete litovat, protože rozdíl mezi rozměrem 200x150 a 800x600 je dosti propastný :-).

     

     

     

     

     

Diskuze (2) Další článek: Gamepad Maxxtro Freestyle

Témata článku: , , , , , , , , ,