Šéf Remedy by chtěl pokračování Alana Wakea, práva na to už studio má

Alan Wake a jeho návrat jsou zpět ve hře. Podaří se tentokrát druhý díl thrilleru dotáhnout?

Remedy už na pokračování úspěšného thrilleru Alan Wake pracovalo. Když ale došlo na lámání chleba, studio nakonec od vývoje druhého dílu ustoupilo a všechno tak zůstalo jenom na papíře. Změnit by se to mohlo v budoucnu. Kreativní ředitel studia totiž potvrdil, že další Alan Wake je stále na jeho seznamu přání a pokud si vše dobře sedne, mohli bychom se přece jenom dočkat.

"Strašně rád bych to udělal. Už uplynulo tolik času a laťka je teď hodně vysoko. Pokud máme pokračování někdy udělat, musí si to opravdu perfektně sednout. Všechny dílky do sebe musejí dokonale zapadnout. Je tolik aspektů, které je potřeba u velkých her splnit. Já stále ale doufám...," rozpovídal se o tom, jak náročné by vytvoření pokračování bylo.

Od vydání mysteriózního thrilleru už brzy uplyne první dekáda a je tak pochopitelné, že fanoušci se netrpělivě ptají po druhém dílu. Ten ale zatím zůstává v nedohlednu a do temné cesty za ním svítí jenom jiskřička naděje, kterou teď Remedy vykřesalo posledními prohlášeními. Pokud vám ale Alan Wake opravdu hodně chybí, můžete si alespoň počkat na televizní seriálové zpracování.

Váš názor Další článek: Claptrapa ve filmových Borderlands by si mohl střihnout The Rock

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,