Šéf vývoje akční série Far Cry po deseti letech opouští Ubisoft

Dan Hay se vydává vstříc novým zážitkům.

Kreativní mysl na pozadí akční série Far Cry, Dan Hay, po více jak 10 letech opouští kormidlo značky a odchází z Ubisoftu. Dan se přidal ke studio na vývoj třetího dílu, který je dosud považován za jeden z nejlepších vůbec, a od té doby se podílel na každém dílu. Nejvíce se staral o pátý díl, kde figuroval mimo jiné i jako kreativní ředitel. 

"Po více jak 10 letech v Ubisoftu oznámil Dan Hay, že se vydává za novou etapou svého profesionálního života a hodlá odejít 12. listopadu," nechal se slyšet Ubisoft. "Dan byl vedoucím vývoje a staral se o všestranný tým vývojářů, který vyprodukoval jednu z nejúspěšnějších her v historii Ubisoftu. Děkujeme Danovi za jeho mnoholeté zkušenosti a přejeme mu vše nejlepší do budoucích snažení."

Odchod Dana má ostatně možná něco společného i se směrem, kterým se dle šuškandy hodlá série ubírat dál. Far Cry 7 by se totiž mohl hodně zaměřit na online prvky a multiplayer, což bude velký odklon od původní atmosféry značky. Co je na tom pravdy uvidíme snad už brzy.

Váš názor Další článek: Star Wars hra od Quantic Dream by se mohla odehrávat v období High Republic

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,