Sega očekává zisky z Wii her

Zástupci firmy SEGA v nedávném rozhovoru pro MCV prohlásili, že doufají v zaplnění jisté mezery v sortimentu her pro konzoli Wii, která zde vznikla po přesunu většiny vydavatelů do sekce causal her. Doufají v úspěch a dobré zisky z nadcházejících titulů – MadWorld a The Conduit.

VIDEO: 816 'Mad World - trailer'

„Na trhu jsou některé dobré hardcore tituly,“ říká Alan Pritchard ze Segy. „Resident Evil 4 měl velice slušná čísla, to samé lze říci i o hře Red Steel, ale od té doby se nic nevydalo! Mnoho vydavatelů přešlo k dětským nebo rodinným causal hrám s tím, že počítali s malým počtem hardcore majitelů Wii. My ne – věříme, že dospělejší tituly se chytnou a m tak vyděláme dostatek peněz na vývoj pokračování nebo vývoj úplně nových her,“ dodává.

VIDEO: 970 'The Conduit - trailer'

John Clark, ředitel sekce odbytu pro Anglii komentuje: „Mnoho rodinných her je také ale vydáváno i pro PS3 a X360, takže u Wii zkusíme nasadit HC tituly a přitáhnout tak majitele z jiných platforem.“ MadWorld a The Conduit budou rozhodně novou generací her na Wii – vypadají opravdu unikátně a posunou grafické limity daleko výš, než jsou nyní.

Zdroj: Videogamer

 

Diskuze (1) Další článek: Co přinesl nový update pro PS3?

Témata článku: , ,