SEGA představila Football Manager Live

Koncern SEGA oznámil, že spolupracuje s firmou Sports Interactive na vývoji titulu Football Manager Live. Hry, jež bude využívat potenciálu a jména, které připravila série Football Manager, avšak bude se soustředit jen a pouze na internetová klání. Potenciální majitelé tak budou moci svůj tým hlídat každý den, každou hodinu, zkrátka kdy se jim zamane. Budou se moci účastnit nejrůznějších lig a soutěží, ať už se bude jednat o oficiální, či uměle vytvořené.

  

Tomu samozřejmě předchází sestavení vlastního týmu, jenž se musí vlézt do předem daného rozpočtu. Vybráním hráčů ovšem vaše práce ani zdaleka nekončí. Musíte si zvolit vlastní název, klubovou zástavu a barvy, a především si musíte vybrat/postavit/navrhnout váš vlastní stadión, na němž se budou odehrávat všechny důležité zápasy. Pak už se budete moci po hlavě vrhnout do nekonečného množství propracovaných tabulek, jichž prostřednictvím se budete starat o finance vašeho týmu, přestupy, taktiku, nebo trénink.

  

Bude tak jen na vás, zda-li se vám podaří váš klub zapsat nesmazatelným písmem do análů Football Manager Live, či se stanete tím, který utopil nadějný mančaft v dluzích. Jako pomoc se může jevit možnost komunikovat s protihráčem v průběhu zápasu skrze voice chat, a snažit se z něj vypáčit tipy a triky. Nebo můžete začít novou sezónu společně s kamarády a vzájemně se hecovat.

Související informace (Football Manager Live):
Platforma: PC
Žánr: fotbalový manžer
Výrobce: Sports Interactive (
http://www.sigames.com/static/index.php)
Vydavatel: SEGA (
http://www.sega-europe.com)
Homepage hry:
http://www.footballmanagerlive.com/
Předpokládané datum vydání: 2008

Zdroj: Oficiální stránky

Diskuze (1) Další článek: Odhaleno Codename: Panzers Commander´s Edition

Témata článku: , , , , , , , ,