Seriál 24 hodin v herní podobě

Hrdina televizního seriálu 24 hodin, Jack Bauer, to má v životě těžké; každou chvíli musí zachraňovat svět a osud tomu tak chtěl, že na to má vždy pouze jeden den. Nyní mu k jeho třem prožitým dobrodružstvím přibude jedno další - objeví se totiž i jako hrdina počítačové hry. Dnes vám z 24 The Game přinášíme 15 nových obrázků.

  

Stejně jako ve filmu, i v herní obdobě seriálu budete na splnění náročných úkolů mít pouze jeden den. To se sice v běžném životě jeví jako krátký časový úsek, ve světě počítačových her jde ale o pořádnou porci zábavy. Na hře samotné navíc spolupracují i lidé, kteří se podílí na natáčení seriálové předlohy; scénáristé se starají o příběh, režiséři s herními tvůrci konzultují kameru a filmové sekvence a v neposlední řadě se na dabingu virtuálních postav budou podílet skuteční herci ze seriálu.

  

Příběh bude zasazen někde mezi druhou a třetí sérii a nepůjde v něm o nic menšího, než o odpovědi na mnohé otázky, jež byly sice v televizi položeny, ovšem nikdo na ně neodpověděl (že by plánovaná zadní vrátka?). Dozvíte se tak například, jak se dostala Kim Bauerová k práci k CTU, jak se dostal Jack Bauer ke spolupráci s Chase Edmundsem a v neposlední řadě i zjistíte, kdo ve skutečnosti stál za atentátem na prezidenta Palmera. Náplň jednotlivých misí by měla být velmi různorodá; počínaje stealth prvky, "čistou" akcí konče, zde bude možno nalézt opravdu vše. Samotný počet misí by se měl pohybovat kolem stovky, takže se rozhodně nudit nebudeme. Škoda jen, že autoři prozatím neplánují vydání i pro PC platformu. Dočkají se tak pouze majitelé PS2 - již brzy.  

  
  
  

Související informace (24 The Game):
Platforma:
exkluzivně PS2
Žánr: pestrá akční adventura
Multiplayer: ne
Výrobce: Sony Cambridge
Vydavatel: Sony
Distributor v ČR: Sony Czech (
www.playstation2.cz)
Homepage:
www.24thegame.com
Datum vydání: březen 2006

Zdroj: Factornews

Diskuze (3) Další článek: STALO SE 26.1. - Kmotr přichází

Témata článku: , , , , ,