Seriál The Last of Us se zaměří na první hru, v něčem se ale bude hodně lišit

Seriálové zpracování The Last of Us odhaluje nové detaily.

Viceprezident studia Naughty Dog Neil Druckmann prozradil, co můžeme očekávat od nového seriálu The Last of Us z produkce HBO. Podle všeho se můžeme těšit na převyprávění událostí z prvního dílu doplněné o další věci. Čeká nás ale také porce rozdílů oproti předloze. "Například co se týče akce, ve hře musíte hráče trénovat, dávat mu příležitost se učit mechaniky a musíte ho tak protáhnout mnoha souboji. V seriálu tolik akčních scén nepotřebujete. Klíčové jsou spíše myšlenky podtrhující celý příběh. HBO bylo opravdu skvělé v tom, jak nás tlačilo od hardcore akce k soustředění na jednotlivé postavy a jejich příběh," vysvětluje Druckmann.

Akčnost ale zřejmě nebude tím jediným, co se bude od herního The Last of Us lišit. "Některé z mých oblíbených epizod se od příběhu výrazně lišily a už se nemohu dočkat, až je lidé uvidí," pokračuje Druckmann. Na druhou stranu se ale někdy podobnost hře nedá popřít a v seriálu se objeví i některé z původních dialogů.

Seriálové zpracování The Last of Us zatím nezná datum vydání, ale víme alespoň, kdo se postaví do hlavních rolí. V roli Joela se představí Pedro Pascal známý například ze seriálu Mandalorian a Ellie bude hrát herečka Bella Ramsey, kterou si můžete pamatovat jako malou Lyannu Mormont ze Hry o Trůny.

Váš názor Další článek: Monster Energy Supercross: The Official Videogame 4 - blátivá výzva | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,