Série Dark Souls podle tvůrců další pokračování už nenabídne

Zdá se, že slavné sérii můžeme dát své sbohem. Vaše ovladače si ale rozhodně ani teď nevydechnou.

Na Gamescomu momentálně běží ukázková akce ke hře Sekiro: Shadows Die Twice od FromSoftware. Ti stojí za nejlegendárnější hrou svého žánru, Dark Souls. Ačkoliv Souls získaly naprosto nevídanou fanouškovskou základnu, pokračování už neočekávejte. Potvrdil to Yasuhiro Kitao z FromSoftware. 

"Chystáme se vytvořit spoustu různých titulů a čerstvých novinek. Rozhodně se teď nechceme zaměřit jenom na ninjovské hry. Ale co se týče Dark Souls, Miyazaki už jasně deklaroval, že se sérií je konec. Není to náš konec, dál chceme přinášet to, co nás bude bavit. Takže nás určitě nepřestávejte sledovat," lákal Kitao hráče na nové projekty.

Nové díly nečekejte, dorazí ale trilogie

Pokud si nyní zoufáte, že už si nebudete moci své umírání užít tak, jako dříve, můžete uvažovat alespoň o malé náplasti. Zatím totiž existovala pouze možnost pořídit si Dark Souls po jednom dílu. Teď ale půjde do prodeje celá legendární trilogie, která navíc dorazí ve speciálním steelbooku. 

Všechny tři díly v jednom balíčku vyjdou na PS4 a Xbox One už 19. října. Namco ale oznámilo, že dostupný bude pouze pro Ameriku a Asii. Dočká se nakonec něčeho i Evropa?

Váš názor Další článek: GC18: Tajemná adventura Twin Mirror bude mít epizodický příběh

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,